ABOUT

Entrepreneur en creatief brein achter ROBBIES is Nikkie Wolfs, 36 jaar. Een gedreven vrouw die werkt met passie! ROBBIES is een onderscheidende ontmoetingsplek van ruim 1000m2 waar u kunt winkelen, snuffelen, ontspannen, werken en proeven. U vindt er een bijzondere mix van producten en merken op het gebied van ‘Lifestyle, Fashion, Beauty & Food’.

De naam ROBBIES is opgebouwd uit de woorden Rebels, Ondernemend, Beminnelijk, Bijzonder, Inspirerend, Energiek en Stoer. ROBBIES is gevestigd in het voormalig bankgebouw van Lentjes & Drossaerts, gelegen in de charmante Verwersstraat in ’s-Hertogenbosch.

Parijs is een van de grootste inspiratie bronnen van Nikkie: “Zo vaak als ik kan ga ik richting Parijs, fiets ik uren door Parijs, als de menigte links gaat, ga ik rechts. Zo ontdek ik de meest bijzondere plekjes en ontmoet ik gedreven en gepassioneerde ondernemers”. Zij deelt haar dagelijkse ontdekkingen, blijft altijd in beweging en concentreert zich op de beleving. Alles zorgt ervoor dat ROBBIES een geheel eigen karakter en uitstraling heeft.